η εταιρεία

Η SAMP Service Systems είναι  προέκταση τής έταιρίας  Α ΜΠΟΥΜΠΟΥΣΗΣ & ΣΙΑ   ΟΕ  μέ  αντικείμενο τήν εμπορία 

  Η SAMP SECURITY SYSTEMS  έιναι μια εταίρια προέκταση τίς παραπάνω  καί  δραστηριοποιείται   στην εμπορία στήν  εγκατάσταση στο service συστημάτων  ασφαλείας  ( cctv)  καθώς καί στο κατασκευαστίκο   κομάτι τις εταίριας έχοντας εμπείρια σε έργα μικρών και μεγάλων επιχειρήσεων οικίων καταστημάτων είναι μια εταιρία που δραστηριοποιείται στούς τομέις παροχής υπηρεσιών και εμπορίας εδώ και 60 χρόνια.

Η εταιρία SAMP Service Systems ιδρύθηκε με σκοπό την παροχή υπηρεσιών ασφαλείας υψηλού επιπέδου σε ολόκληρη την Ελλάδα, έχοντας την απόλυτη τεχνογνωσία και εφαρμόζοντας πρωτοπόρες και πολλές φορές εξειδικευμένες λύσεις, για την επίτευξη μιας ιδιαίτερης υλοποίησης που τυχόν ζητηθεί. Όλα τα συστήματα ασφαλείας τοποθετούνται από εξουσιοδοτημένους συνεργάτες.

Η Samp είναι μία από τις λίγες εταιρείες της ευρύτερης περιοχής που υποστηρίζει πολυμορφικές υπηρεσίες όπως Κλειστών Κυκλωμάτων Παρακολούθησης, Συστήματα Ασφαλείας, Συναγερμούς, Τηλεφωνικά Κέντρα, Δίκτυα Ηλεκτρονικών Υπολογιστών και Δομημένες Καλωδιώσεις.

Η Samp μέσα στην μακροχρόνια πορεία της έχει αναπτύξει συνεργασίες με τους πιο διακεκριμένους κατασκευαστές ανά κατηγορία προϊόντων, έτσι ώστε μπορεί να εμπορεύεται και να σας δίνει μια πλούσια γκάμα επιλογών, με τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν την οικονομία, την εξειδικευμένη λύση ή ακόμη και την δική σας ιδιαίτερη ανάγκη. Η εταιρία επίσης αναλαμβάνει την μελέτη, την εγκατάσταση και την συντήρηση των συστημάτων τόσο των συνεργατών όσο και των πρωτότυπων συστημάτων Samp.

Κατά την μελέτη, εξειδικευμένος τεχνικός στα συστήματα ασφαλείας (συναγερμοί, κάμερες, cctv κ.ά.) της εταιρείας μας επισκέπτεται το χώρο σας και σας προτείνει την ιδανικότερη λύση ανάλογα με τις ανάγκες σας. Η εγκατάσταση πραγματοποιείται από έμπειρο πτυχιούχο τεχνικό που εγγυάται για την αισθητική, τη λειτουργικότητα και τη μέγιστη ασφάλεια του χώρου. Είμαστε κοντά σας πριν αλλά και μετά την εγκατάσταση του συστήματος.

Η εταιρία Samp αναλαμβάνει την πλήρη μελέτη, εγκατάσταση και συντήρηση συστημάτων ασφαλείας στις περιοχές της Πέλλας, της Ημαθίας, της Κατερίνης και της Θεσσαλονίκης. Το δίκτυο εξουσιοδοτημένων συνεργατών μας παρέχει πληροφορίες υποστήριξης τόσο στους πελάτες όσο και στους συνεργάτες,

Όλοι οι τεχνικοί της εταιρείας μας διαθέτουν την απαραίτητη άδεια για την εγκατάσταση συστημάτων ασφαλείας από το Υπουργείο Δημοσίας Τάξης

Τα τελευταία δύο χρόνια η Samp Service Systems έχει ενσωματώσει δυναμικά στις δραστηριότητες της και την τηλεφωνία VOIP, έτσι ώστε και σε αυτόν τον τομέα να μπορεί να δίνει στο πελατολόγιο της το δικαίωμα επιλογής.

ΆΔΕΙΑ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

Η εταιρεία μας κατέχει νόμιμη άδεια για παροχή υπηρεσιών και εγκατάσταση συστημάτων ασφαλείας, από το Υπουργείο Προστασίας Του Πολίτη, Αρχηγείο Ελληνικής Αστυνομίας, Κλάδος Ασφαλείας, Διεύθυνση Δημόσιας Ασφάλειας, Τμήμα Ανάλυσης & Αντιμετώπισης Του Εγκλήματος. Αρ. : 3015/39/60/3099-α.

 

Με εκτίμηση

Μπουμπούσης Θεόδωρος

ηλεκτρονικός - ηλεκτρολόγος