ALEAN AL-238P-SET1 (RED) Πλήρες Σύστημα Ενσύρματου Συναγερμού με κέντρο AL-238P (T)

 
149.00
ME 000-012N
+
Προσθήκη στη Λίστα Αγαπημένων

To πλήρες σύστημα συναγερμού AL-238P-SET1 αποτελεί ένα οικονομικό, αξιόπιστο και πλήρως επεκτάσιμο ενσύρματο σύστημα συναγερμού, πλήρως επεκτεινόμενο ασύρματα και ενσύρματα, ικανό να αντιμετωπίσει τις συνήθεις ανάγκες μίας μικρομεσαίας εγκατάστασης, κατάλληλο τόσο για επαγγελματικούς όσο και για οικιακούς χώρους.

Βασίζεται στον πίνακα συναγερμού AL-238P (T) της ALEAN με πληκτρολόγιο LED, ο οποίος διαθέτει 8 ενσύρματες ζώνες, αλλά και 32 ασύρματες ζώνες. Ο πίνακας παρέχεται σε μεταλλικό κουτί, με τροφοδοτικό Switching 13.8V DC και συνοδεύεται από ένα ενσύρματο πληκτρολόγιο LED καθώς και ένα (1) ασύρματο τηλεχειριστήριο. Διαθέτει ενσωματωμένο ασύρματο δέκτη, συνεπώς, πέρα από τις 8 ενσύρματες ζώνες που υπάρχουν επάνω στην πλακέτα του πίνακα, μπορεί να δεχθεί επάνω του απευθείας και ασύρματα περιφερειακά της Alean (δείτε παρακάτω στα σχετικά προϊόντα τα συμβατά ασύρματα περιφερειακά).

Ο πίνακας περιλαμβάνει στην συσκευασία του ένα ενσύρματο πληκτρολόγιο με LED ενδεικτικά αναφοράς, φωτιζόμενα πλήκτρα σε κόκκινο χρώμα και ανοιγόμενο πορτάκι και μπορεί να επεκταθεί μέχρι 8 ενσύρματα πληκτρολόγια. Διαθέτει ενσωματωμένο τηλεφωνητή PSTN, ο οποίος είναι συμβατός και με γραμμές τύπου VOIP και δίνει την δυνατότητα στον πίνακα, σε περίπτωση συναγερμού, να καλέσει για ειδοποίηση σε μέχρι 8 προσωπικούς αριθμούς (σταθερά ή κινητά).

Ο πίνακας συναγερμού AL-238P της Alean παρέχει φωνητική επιβεβαίωση εντολών κατά την διάρκεια του προγραμματισμού καθώς και φωνητική επιβεβαίωση όπλισης-αφόπλισης του συστήματος, μέσω φωνητικών μηνυμάτων που εκφωνούνται στα Αγγλικά, από το ενσωματωμένο μεγάφωνο που υπάρχει επάνω στον μεταλλικό κουτί του πίνακα.

Επιπλέον, σας δίνει την δυνατότητα ηχογράφησης φωνητικού μηνύματος, μέσω του ενσωματωμένου μικροφώνου που βρίσκεται πάνω στην μητρική πλακέτα του πίνακα, το οποίο θα εκφωνείται καθ’ όλη την διάρκεια που το σύστημα είναι σε κατάσταση συναγερμού, από το μεγάφωνο που υπάρχει ενσωματωμένο στο μεταλλικό κουτί του πίνακα. Ταυτόχρονα, έχετε επίσης την δυνατότητα αμφίδρομης ηχητικής επικοινωνίας (ακρόαση-ομιλία) μέση κλήσεων προς την τηλεφωνική γραμμή στην οποία είναι συνδεδεμένος ο πίνακας, ώστε να μπορούμε να ακούμε τι συμβαίνει στον χώρο που είναι τοποθετημένος ο πίνακας συναγερμού, καθώς και να μεταδοθεί η φωνή σας, στον χώρο που βρίσκεται ο πίνακας (από το μεγάφωνο πάνω στο μεταλλικό κουτί του πίνακα).

Επίσης, ο πίνακας σας παρέχει την δυνατότητα απομακρυσμένης διαχείρισης πίνακα μέσω τηλεφωνικών κλήσεων προς την γραμμή PSTN που είναι συνδεδεμένος ο πίνακας, προσφέροντας απομακρυσμένες λειτουργίες, όπως: ολική όπλιση, μερική όπλιση, αφόπλιση, ακρόαση χώρου, ενεργοποίηση/απενεργοποίηση των PGMs, ενεργοποίηση σειρήνας συναγερμού, ενεργοποίηση φωνητικού μηνύματος από το μεγάφωνο και έλεγχο κατάστασης συστήματος. 

Έτσι το σύστημα σας καθίσταται πλήρως επεκτάσιμο, και ενσύρματα και ασύρματα, ώστε να μπορεί να ανταπεξέλθει και στις υφιστάμενες αλλά και στις μελλοντικές ανάγκες της εγκατάστασης σας

.

Περιλαμβάνονται στο πακέτο:

 


 

1 x Κεντρική μονάδα συναγερμού AL-238P (T) της Alean, αποτελούμενη από μεταλλικό κουτί, πλακέτα κέντρου, ενσωματωμένο τηλεφωνητή PSTN, Switching τροφοδοτικό, ενσύρματο πληκτρολόγιο LED και τηλεχειριστήριο όπλισης-αφόπλισης. Δέχεται ενσύρματα και ασύρματα περιφερειακά, μέσω του ενσωματωμένου δέκτη, διαθέτει τηλεφωνητή PSTN με δυνατότητα αμφίδρομης επικοινωνίας για χειρισμό μέσω τηλεφωνικών κλήσεων, καθώς και πολλές άλλες λειτουργίες που μπορείτε να δείτε αναλυτικά στην 

 

1 x Αυτόνομη εξωτερική αυτόνομης σειρήνα AL-631 της ALEAN, η οποία διαθέτει Κόκκινο φλας και 2 LED που αναβοσβήνουν μόνιμα καθώς και ακουστική ισχύ 120dB. Είναι κατασκευασμένη εξωτερικά από πλαστικό τύπου Polycarbonate και εσωτερικά διαθέτει κάλυμμα από γαλβανισμένη λαμαρίνα. 

 

3 x Ενσύρματους Ανιχνευτές Κίνησης DS-PDP18-EG2 της HIKVISION, κατάλληλοι για χρήση σε εσωτερικούς χώρους, με μέγιστη εμβέλεια ανίχνευσης τα 18 μέτρα και γωνία οριζόντιας κάλυψης 85°. Διαθέτουν διπλό πυροηλεκτρικό αισθητήριο PIR με φακό τεχνολογίας 3D Fresnel 52 ζωνών, εμπρόσθιο tamper προστασίας και δυνατότητα επιλογής του επιπέδου της ευαισθησίας ανίχνευσης μεταξύ 3 επιπέδων. Συνδυάζεται προαιρετικά και με βάσεις στήριξης, όπου είναι απαραίτητο (δεν περιλαμβάνονται, δείτε σχετικά προϊόν παρακάτω). 

 

1 x Ενσύρματη εσωτερική σειρήνα AL-103 με ενσωματωμένο FLASH σε μπλε χρώμα (το Flash) για χρήση εντός του χώρου που θα εγκατασταθεί το σύστημα ασφαλείας. Απαραίτητη για κάθε εγκατάσταση, οικιακή ή επαγγελματική, καθώς δημιουργεί έντονη ψυχολογική πίεση στον διαρρήκτη όταν είναι στον χώρο σας.

 

3 x Ενσύρματες μαγνητικές επαφές BS-2012 της Sentek, σε λευκό χρώμα, οι οποίες οποίες μπορούν να τοποθετηθούν είτε με βίδες είτε απευθείας με το αυτοκόλλητο που διαθέτουν, και είναι κατάλληλες για πόρτες και παράθυρα. Αν χρειάζεστε περισσότερες, δείτε σχετικό προϊόν παρακάτω και προσθέστε τα επιπλέον τεμάχια που θέλετε
 

 

1 x Επαναφορτιζόμενη Μπαταρία Μολύβδου 12 Volt 7.2 Ah της Pattern, η οποία τοποθετείται εντός του πίνακα του συναγερμού, και αναλαμβάνει την αυτονομία Sentek, σε λευκό χρώμα, οι οποίες οποίες μπορούν να τοποθετηθούν είτε με βίδες είτε απευθείας με το αυτοκόλλητο που διαθέτουν, και είναι κατάλληλες για πόρτες και παράθυρα. Αν χρειάζεστε περισσότερες, δείτε σχετικό προϊόν παρακάτω και προσθέστε τα επιπλέον τεμάχια που θέλετε.

 

2 x Επαναφορτιζόμενες μπαταρίες μολύβδου της Ultracell, μία 12V/7Ah για την αυτονομία της μονάδας του συναγερμού και μία 12V/1.3Ah για την αυτονομία της εξωτερικής σειρήνας.