Alula made in USA

 
[Επικοινωνήστε για Τιμή]
IA 000-001N

Πρωτοποριακό ασύρματο σύστημα ασφαλείας

Ο ασύρματος πίνακας Connect+, είναι η νέα επαναστατική λύση στο κλάδο της ασφάλειας, αφού μπορεί να τοποθετηθεί οπουδήποτε μέσα σε μία οικία, σε ένα σκάφος ή τροχόσπιτο, ακόμα και σε ένα ντουλάπι, αρκεί να είναι δυνατή η παροχή ρεύματος. Το Connect+ παρέχει ασφάλεια και ταυτόχρονα αυτοματισμούς, από τον χώρο της έξυπνης οικείας, ενώ παράλληλα προσφέρει μεγάλη ευελιξία. Συνδέεται με το Router του σπιτιού σας μέσω Internet και σας παρέχει οποιαδήποτε ώρα χρειαστείτε τον έλεγχο της ασφάλειας του σπιτιού σας. Συνδυαστικά με τον έλεγχο μέσω Internet μπορείτε να θωρακίσετε περισσότερο τον τρόπο ειδοποίησης σας προσθέτοντας πλακέτα GSM ώστε να λειτουργεί εφεδρικά όταν χρειαστεί (π.χ. κόψιμο ή βλάβη της τηλεφωνικής γραμμής)

 

Alula made in USA

Διαθέτουν ασύρματες επαφές, ασύρματα ραντάρ, τηλεχειριστήρια, μπουτόν πανικού και ασύρματα πληκτρολόγια χωρίς καλωδιώσεις. Ο Alula συναγερμός στην αμερικάνικη αγορά πρωτοπορεί τα τελευταία 8 έτη και το μεγάλο πλεονέκτημα του εκτός από την κομψότητα των υλικών, η μεγάλη διάρκεια ζωής των μπαταριών 6-15 χρόνια και η εργοστασιακή εγγύηση που είναι στα 5 χρόνια. Το Connect+ είναι ένα επαγγελματικό panel ασφαλείας που σχεδιάστηκε για την παροχή υπηρεσιών οικιακής ασφάλειας και αυτοματοποίησης. Το κομψό ασύρματο panel έρχεται σε κουτί διαστάσεων 22x22x7 και για την τροφοδοσία του διαθέτει υποδοχή 12V/1A και μπαταρία 6.0VDC /2500mAh που του δίνει αυτονομία έως και 24 ώρες σε περίπτωση που διακοπεί η παροχή ρεύματος.

Όσο αφορά τα χαρακτηριστικά του, το panel διαθέτει θύρα Ethernet 100Mbps, επικοινωνεί ασύρματα με πρωτόκολλο 802.11b/g/n(WPS) και στην πρόσοψη του διαθέτει LED ένδειξης λειτουργίας, όπλισης/αφόπλισης, σύνδεσης στο δίκτυο, προβλήματος κ.ά. Η κεντρική μονάδα διαθέτει 96 ασύρματες ζώνες, μπορεί να υποστηρίξει έως 50 χρήστες, λειτουργεί σε συχνότητα 433MHz με την εμβέλεια του σήματος να φτάνει τα 450 μέτρα, ενώ είναι και παραμετροποιήσιμη ακόμα και μέσω Bluetooth. Εσωτερικά το πάνελ συναγερμού διαθέτει 3 υποδοχές για να φιλοξενήσει module επέκτασης για σύνδεση στο δίκτυο, αλλά και για οικιακό αυτοματισμό.

 

Γιατί Ασύρματο ;

Ασφαλίστε τον χώρο σας με τον βέλτιστο τρόπο χωρίς περιττές καλωδιώσεις για καλαίσθητο αποτέλεσμα διατηρώντας το επίπεδο ασφάλειας.

Επαγγελματικό Ασύρματο Σύστημα Συναγερμού

Ένα ασύρματο σύστημα συναγερμού που δημιουργήθηκε μόνο για χώρους που απαιτούν ύψιστη ασφάλεια και πλήρη επαγγελματική εγκατάσταση του συστήματος

Σύνδεση WiFi & BLTE

Σύνδεση ασύρματων καμερών WiFi με τον συναγερμό υποστηριζόμενες από την ίδια εφαρμογή 2 σε 1. Εκτός από την ασύρματη και WiFi σύνδεση το Helix μας παρέχει και σύνδεση συσκευών μέσω Smart Bluetooth.

Ασύρματη Εμβέλεια

Μεγάλη ασύρματη εμβέλεια του συστήματος ασφαλείας και στους ποιο απαιτητικούς χώρους

Εργοστασιακή Εγγύηση

Εργοστασιακή εγγύηση στα προϊόντα ως και 5 ετη

Αυτονομία Ασύρματων Περιφερειακών

Αυτονομία διάρκεια ζωής μπαταριών ως και 15 έτη

 

Helipad

Εύκολο μενού ρυθμίσεων και πληροφοριών από το κομψό ασύρματο πληκτρολόγιο BLTE Helipad, τεχνολογίας E-ink, με ονομαστικές περιγραφές ζωνών.

Ο κεντρικός σταθμός στο κινητό σας

Για την απομακρυσμένη διαχείριση και την επικοινωνία σε πραγματικό χρόνο με το σύστημα συναγερμού Helix, ο χρήστης μπορεί να κατεβάσει την εφαρμογή «smartlink» η οποία διατίθεται για iPhone και Android κινητά. Πιο συγκεκριμένα μέσω της εφαρμογής, ο χρήστης μπορεί να οπλίσει/αφοπλίσει το σύστημα συναγερμού, να κάνει έλεγχο ζωνών, να δει το ιστορικό των συμβάντων, και να δεχτεί ειδοποιήσεις σε περίπτωση διάρρηξης, διακοπής ρεύματος ή πρόβλημα με τις μπαταρίες των ασύρματων συσκευών. Επιπλέον μέσω της εφαρμογής, ο χρήστης μπορεί να διαχειριστεί εξ αποστάσεως οικιακούς αυτοματισμούς όπως τον φωτισμό, τις γκαραζόπορτες τον θερμοστάτη, ακόμα και να έχει πρόσβαση στις κάμερες ασφαλείας.

 

Απομακρυσμένος Έλεγχος

Αναλάβετε δράση με την έξυπνη εφαρμογή στο Smartphone και κερδίστε το ιστορικό του συναγερμού σας κάθε μήνα στο κινητό σας.  Απλά smartlink !

Service

Δυνατότητα παρακολούθησης και προγραμματισμού από τον Εγκαταστάτη, του Ιστορικού της κεντρικής μονάδας  από μακριά μέσω IPhone,  για ένα μήνα,  ακόμη και αν δεν είναι στο γραφείο του.

 

Πολλές Δυνατότητες

Η εφαρμογή Smart link που συνοδεύει τον συναγερμό Helix έρχεται να παραδώσει ευκολίες τόσο στον τελικό χρήστη αλλά και στον εγκαταστάτη για τις υπηρεσίες απομακρυσμένης Τεχνικής Υποστήριξης.!

Καινοτομία & Προέλευση

Προέλευση όλων των προϊόντων από Αμερική