Σύστημα συναγερμού Pima Force

 
[Επικοινωνήστε για Τιμή]
NS 000-002N

Το PIMA Force αποτελεί μια μονάδα υβριδικού συναγερμού, που έχει πλέον καθιερωθεί στη συνείδηση των επαγγελματιών, ως ένα σύστημα που καλύπτει τις σύγχρονες απαιτήσεις των συστημάτων ασφάλειας για ευελιξία, εύκολο χειρισμό, αξιοπιστία λειτουργίας και ενοποίηση με άλλα συστήματα. Τώρα με νέα χαρακτηριστικά αποδίδει ακόμα περισσότερες χρήσιμες δυνατότητες που ενισχύουν την αποτελεσματικότητα του.
Στην κεντρική μονάδα του συστήματος συναντάμε 8 ζώνες (16 με χρήση ειδικών αντιστάσεων) οι οποίες μπορούν να επεκταθούν στις 144 (24 έως 32 ασύρματες), καθώς και 1 ή 2 ξεχωριστές εισόδους Tamper. Επίσης, υποστηρίζει έως 16 πραγματικά υποσυστήματα με 5 διαφορετικά πλήρως προγραμματιζόμενα σενάρια όπλισης ανά υποσύστημα και έως 144 χρήστες συστήματος. Τα πληκτρολόγια (αφής ή με μηχανικά πλήκτρα) προσφέρουν έναν κομψό σχεδιασμό και μια οθόνη 7 γραμμών για εύκολη χρήση του συστήματος. Οι 5 πλήρως προγραμματιζόμενες έξοδοι της κεντρικής μονάδας, δίνουν τη δυνατότητα στο χρήστη να ελέγξει απομακρυσμένα οποιονδήποτε αυτοματισμό.

Επίσης η ενσωματωμένη στην κεντρική μονάδα θύρα Ethernet προσφέρει τη δυνατότητα για μοναδικές λειτουργίες μέσω της εφαρμογής PimaLink, όπως τον έλεγχο του συστήματος / ζωνών, ενεργοποίηση  εξόδων για αυτοματισμούς και επιβεβαίωση συμβάντων μέσω Video στον χρήστη, αλλά και στον τεχνικό τον απομακρυσμένο προγραμματισμό του συστήματος μέσω Cloud.Η σύνδεση του συστήματος με τη cloud εφαρμογή PimaLink3.0 πραγματοποιείται σε λιγότερο από 1 λεπτό, χωρίς χρονοβόρες διαδικασίες, όπως για παράδειγμα απαίτηση εγγραφής- επιβεβαίωσης με email σε online πλατφόρμες. Η εφαρμογή προσφέρει προβολή της κατάστασης του συστήματος και δυνατότητα οπλισμού/αφοπλισμού του συστήματος ή καθορισμένων υποσυστημάτων καθώς επίσης και έλεγχο κατάστασης ζωνών, παράκαμψη ζωνών, ανάγνωση ημερολογίου συμβάντων, ενεργοποίηση / απενεργοποίηση εξόδων,ενοποίηση με συστήματα CCTV – Video Verification (DVR, NVR, IPCAM), (DAHUA, TURM). Επιπρόσθετα υποστηρίζει : Mapping μεταξύ των ζωνών του συστήματος και των καμερών – Άμεση πρόσβαση για ζωντανή παρακολούθηση των καμερών – Αναπαραγωγή Video απευθείας από το αρχείο συμβάντων του συστήματος – Εγγραφή Video στο Smartphone κατά τη ροή αναπαραγωγής.

Επιπλέον στο PIMA FORCE ενσωματώνονται νέα χαρακτηριστικά που ενισχύουν την απόδοση του συστήματος, όπως είναι η δυνατότητα πρόσβασης του χρήστη στο μενού διαμόρφωσης συστήματος (ρυθμίσεις χρήστη), πρόσβαση του τεχνικού στο μενού διαμόρφωσης συστήματος (προγραμματισμός συστήματος), βιομετρική σύνδεση (Δακτυλικό αποτύπωμα/ Αναγνώριση προσώπου) καθώς και κωδικό QR για σύζευξη του συστήματος με την εφαρμογή αλλά και μπουτόν πανικού.

Χαρακτηριστικό πλεονέκτημα της εφαρμογής PimaLink, είναι η ενοποίησή της με τα συστήματα CCTV της Dahua και Turm.  Έτσι σε περίπτωση alarm, ο χρήστης με μία μόνο εφαρμογή, έχει τη δυνατότητα οπτικής επιβεβαίωσης του συμβάντος.  Επιπροσθέτως, η εφαρμογή PimaLink επιτρέπει μέσω mapping την ανάθεση κάμερας(-ών) σε ζώνη(-ες) για την καταγραφή βίντεο σε pre-alarm κατάσταση αλλά και post-alarm με διάρκεια εως και 1 λεπτό. Έτσι, η άμεση ειδοποίηση (push notification)  ενεργοποίησης του συστήματος συναγερμού από κάποια ζώνη που λαμβάνει ο χρήστης στο Smartphone, ακολουθείται από το επισυναπτόμενο video της συγκεκριμένης κάμερας.

Μερικά από τα βασικά χαρακτηριστικά του Pima Force είναι:

Αριθμός Ζωνών: 8 on board (16 με διπλασιασμό μέσω ειδικών αντιστάσεων) - έως 144 σύνολο

Αριθμός Χρηστών: 144

Partitions: 16

Σενάρια όπλισης: 1 away- 4 μερικής όπλισης

Θύρα Ethernet: On board (διαχείριση, προγραμματισμός, επικοινωνία με ΚΛΣ)

Πληκτρολόγια: LCD 7 γραμμών με μηχανικά πλήκτρα ή πλήκτρα αφής

Αρχείο συμβάντων: 1022 στο πάνελ, 2000 στο cloud

Δυνατότητες user Application: Video verification, remote system activation and control, system settings, Event notification settings and PGM control